Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

zoga plt Ekipa24.si

Novinci se krepijo! V prvo ligo prihaja brazilski ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

roglic 24 pm Ekipa24.si

Hud udarec za ekipo Primoža Rogliča! V ...

nu
nu
1 26.11.2017 10:44:39

BOMBA iz MADRIDA! Real pozimi AGRESIVNO NA TRŽNICO! To so trije položaji, ki jih želijo okrepiti! To je napadalec, ki si ga želijo!

Reuters
Še nedolgo nazaj so zatrjevali, da med zimskim prestopnim rokom ne bodo kupovali novih igralcev, zdaj so se stvari spremenile ...

Španska Marca, ki je po navadi zelo dobro obveščena o stvareh, ki se dogajajo v kraljevem klubu, zatrjuje, da bo Real Madrid na zimski tržnici zelo aktiven. In to kljub temu, da so še nedolgo nazaj pri Madridčanih zatrjevali, da pozimi ne bodo kupovali. 


A po tekmi z Malago je tudi Zinedine Zidane potrdil, da bi lahko že pozimi dobil kakšnega novega varovanca, s tem naj bi se strinjal tudi predsednik Florentino Perez, ki nikakor ni zadovoljen s podobo aktualnih španskih državnih prvakov. 

Marca zatrjuje, da bo Real poskušal pripeljati novega vratarja, osrednjega branilca in napadalca. V zadnjih dneh se veliko govori, da bo nov vratar kraljevega kluba postal 23-letni Kepa Arrizabalaga, ki trenutno prvi čuvaj mreže Athletica iz Bilbaa. Za osrčje obrambe se omenja Leonarda Bonuccija, najbolj zanimivo pa je ime napadalca, ki bi se lahko preselil na Santiago Bernabeu. To je odlični napadalec Interja Mauro Icardi, ki je Realu izjemno zanimiv tudi zato, ker bi lahko za bele zaigral tudi v osmini finala lige prvakov. 

Članki iz rubrike