Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

mms-2024 Njena.si

Melodije morja in sonca: Zmagal fant s 'pitnim ...

roglic 24 pm Ekipa24.si

Hud udarec za ekipo Primoža Rogliča! V ...

tu
tu
1 26.11.2017 10:15:30

Lionel Messi ŠOKIRAL in NASMEJAL s svojim odgovorom: To si moja otroka mislita, da sem in tako me KLIČETA doma!

Reuters
Po tem, ko mu je španska Marca predala zlato kopačko, še četrto v karieri, je z Lionelom Messijem opravila tudi enega od najbolj osebnih pogovorov.

Vajeni smo, da Lionel Messi velikokrat in vedno govori o nogometu, o svoji karieri, o naslednji tekmi, zelo malokrat pa smo ga lahko spoznali zelo osebno. Morda ga še najbolj približajo njegove objave na družbenih omrežjih in vsakodnevnega življenja, zdaj pa je za špansko Marco spregovoril o tem, kakšen oče je, kako je videti navaden dan enega najboljših nogometašev na svetu in razkril tudi zelo zanimivo anekdoto.

"Doma se zelo malo pogovarjamo o nogometu, res se mora zgoditi nekaj izjemnega v klubu ali reprezentanci, da govorimo o tem," je povedal Messi in odgovoril na vprašanje, ali se sinova Thiago in Mateo sploh zavedata, kdo je pravzaprav on: "Mlajši Mateo se očitno še ne. Velikokrat me čudno gleda, ko ljudje pristopijo do mene in me prosijo za avtogram. Ne razume. Thiago že opaža, bolj ali manj, toda ne vsega. Rad gre na stadion in si ogleda tekmo, to še vedno ne razume vsega. Še več, tudi ko me vidi doma, me velikokrat kliče 'Leo Messi' in ne očka , ker me tako kličejo njegovi prijatelji."

Članki iz rubrike