Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2017 22:13:58
Deli članek:

Neymar V SOLZAH! Brazilski nogometaš NI VEČ ZDRŽAL, na tiskovni konferenci ZAJOKAL zaradi ...! (video)

vszi

Kdo bi si mislil, da bomo priča takemu posnetku!

Odkar se je pridružil PSG-ju, je Neymar v središču pozornosti vseh svetovnih medijev.

Na dnevni bazi o njem poročamo vsi mediji, od prijetnih kot tudi o manj prijetnih stvareh.
In kot kaže, Brazilec nima tako zelo debele kože, kot bi si mislili. Na novinarski konferenci po zmagi Brazilije nad Japonsko v Lillu, je namreč kar zajokal.

Razlog so vse številnejše informacije o tem, kako nezadovoljen je v Parizu, da se želi vrniti v Barcelono ali celo oditi k Realu.

"Ni mi všeč vse to, govorice, izmišljotine, raznorazne zgodbe. Zaradi nekaterih medijev, ne vseh, sem povsem živčen. Naj pojasnim, jezen sem na nekatere novinarje, ki mislijo, da vedo vse, pa ne vedo ničesar. Sporočam jim, naj nehajo in naj bodo korektni. Izmislili so si veliko zgodb," je izjavil Neymar in dodal, da je v PSG-ju v dobrih odnosih tako s trenerjem kot z Edisonom Cavanijem.

"Hočem biti srečen, v Francijo sem prišel pomagat klubu. Vem, kakšno vlogo imam. Delam vse, kar trener zahteva od mene in zelo nelagodno se počutim zaradi vsega, kar objavljajo mediji. Utrujen sem od teh zgodb," je dejal Brazilec.

"Pravijo, da se ne razumem s trenerjem in s Cavanijem. Resnica je popolnoma drugačna," je zaključil Neymar, potem pa, ko je začel govoriti selektor Brazilije Tite, tudi zajokal.