Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2017 19:11:42
Deli članek:

Ko jokaš ti, jokam jaz. Ko si srečen, sem srečen jaz. ENKRATNA SPOROČILA podpore Messiju ali kdo pravi, da Argentinci ne verjamejo vanj?!

pm

Da je Lionel Messi vzornik mnogih otrok po svetu ni prav nič novega, da je božanstvo v svoji domovini pa tudi ne.

Pred prijateljsko tekmo Argentine z Rusijo, ki jo bosta odigrali v soboto zgodaj popoldne v Moskvi na stadionu Lužniki (glavni sodnik bo Damir Skomina), so Lionelu Messiju, kapetanu Argentine, pripravili posebno presenečenje.

V času pogovorov z novinarji so mu pokazali dobro minuto dolg posnetek "mladih Messijev". Nadobudnih argentinskih nogometašev, ki zaradi talenta trenirajo v posebni argentinski akademiji. Ti so svojemu idolu zaupali svoje misli oziroma kaj jim Lionel pomeni, kako velik vzornik je, kako veliko vero imajo vanj in da so prepričani, da bodo naslednje leto na SP naslov prvaka prav zaradi njega proslavljali Argentinci.

"Vsakič, ko igraš, je s tabo 44 milijonov Argentincev." "Naša srca so s tabo. Vsi ti zaupamo" "Vsakič, ko te vidim, se moje upanje samo poveča." "Tako sem ponosen. Ko on joka, jokam jaz. Ko je srečen, sem srečen jaz." "Komaj čakam, da v Rusiji dvigneš pokal svetovnega prvaka." 

Vse to in še marsikaj, so povedali otroci, Messi pa je bil nad temi sporočili več kot očitno ganjen. "Kako lepo. Če sem iskren, vsi ti otroci, vsi ljudje ... Vse to, vse take misli, kar vse skozi prejemam, je neverjetno. Hvala, za ta video. Super je," pa je bil hvaležen sijajni nogometaš.