baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
9 08.11.2017 17:41:22

NORO! Jose Mourinho si že išče NOV klub! Portugalec se POGOVARJA s TEM evropskim velikanom!

Reuters
Portugalski strateg Jose Mourinho je trener Manchester Uniteda, vendar si že išče novega delodajalca.

Jose Mourinho nikdar ni bil znan kot trener, ki bi dolgo časa ostal na enem mestu. Kontroverzni Portugalec redno menjava klube, vsakič znova pa izbere enega izmed evropskih velikanov. Trenutno je trener Manchester Uniteda, pri katerem pa po poročanju nekaterih britanskih medijev ni najbolj zadovoljen. 

Manchester Evening News poroča, da si Mourinho želi bolj sodelovati pri prestopih na Old Trafford in da želi od vodstva kluba zagotovila, da bo imel na voljo dovolj denarja in proste roke, da lahko sestavi točno takšno ekipo, kot si želi, ki bo konkurenčna za naslov prvaka. Hkrati naj bi Mourinho zahteval tudi povišico in z njo pogojeval podpis nove pogodbe, zdajšnja se mu namreč izteče leta 2019. 



The Sun pa poroča, da naj bi Mourinho že pripravljal teren za odhod iz Manchestra, po poročanju omenjenega medija naj bi njegov agent Jorge Mendes že sestankoval s PSG-jem. Glavni pobudnik Mourinhovega prihoda v Pariz naj bi bil Henrique Artero, športni direktor PSG-ja, ki je z Mourinhem sodeloval že pri Portu. 

"Moj sin, ki živi v Londonu, je šel raje na tekmo v Pariz kot v Manchester. V tem trenutku je v Parizu nekaj posebnega: čarobnost, kakovost in mladost. To je nekaj fantastičnega," je pred kratkim Parižanom na dušo popihal Mourinho.

Članki iz rubrike