podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 07.11.2017 11:45:35

Vrag je odnesel šalo: zvezdniški soigralec Jana Oblaka v nemilosti vodstva kluba! Atletico je RESNO ZAGROZIL Griezmannu: Obnašaj se tako, ...

Tako Real kot Atletico imata v letošnji sezoni ogromno težav z iskanjem prave (strelske) forme.

Medtem, ko navijači kraljevega kluba besnijo predvsem zaradi strelske suše Cristiana Ronalda, nič bolj mirni niso niti njihovi mestni tekmeci. Ti so v španskem prvenstvu sicer še vedno neporaženi, toda ob šestih zmagah imajo kar pet remijev, za nameček pa jih najverjetneje čaka selitev v ligo Europa. 

Največje razočaranje začetka letošnje sezone je vsekakor Antoine Griezmann, ki je v španskem prvenstvu dosegel le dva gola, oba v drugi polovici septembra. Napetost in nezadovoljstvo s Francozom iz dneva v dan naraščata, vodstvo kluba mu je že zagrozilo. Od njega namreč zahtevajo to, da se obnaša tako, kot so se oni, ko so mu poleti zvišali plačo glede na zvezdniški status. Zdaj želijo, da se tudi on obnaša kot zvezdnik in to kaže tudi na igrišču. Tudi Diego Simeone mu je že pred dnevi posredno poslal sporočilo, ko je po še enem spodrsljaju izjavil, da v ekipi ni posameznika, ki bi bil sposoben rešiti ekipo, ko govorimo o doseganju zadetkov. 

Članki iz rubrike