Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Sabina Njena.si

Igralec in fotograf, ki je osvojil srce Sabine ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
4 07.11.2017 11:04:20

Igor Bišćan spregovoril o PONAVLJAJOČIH SE TEŽAVAH, ki tarejo velikega aduta Olimpije z začetka sezone: V gležnju ima ...

alesfevzer.com
Olimpija že kar nekaj časa pogreša enega od svojih največjih adutov z začetka sezone.

Marsikateri navijač Olimpije je prepričan, da bi imeli Ljubljančani v napadu precej manj težav z doseganjem zadetkov, če bi bil trenerju Igorju Bišćanu na voljo tudi Goran Brkić. Vezist iz Srbije je bil na začetku nove sezone eden glavnih adutov zmajev, gola, ki ju je zabil iz prostih strelov, sta bila naravnost osupljiva. Tudi sicer je Brkić igral zelo dobro, nakar je udarila nesreča. In da je vse še toliko huje, Brkić še vedno ni nared za igro.

Bišćan je pojasnil, kaj muči nogometaša, ki je pred prihodom v Slovenijo žogo brcal v Bosni in Hercegovini. "Goran ima že dlje časa težave z gležnjem, notri ima okruške, ki povzročajo bolečine. Pa še prej ga je mučila tetiva … Skratka, več stvari na enem mestu, če se lahko tako izrazim. So pa njegove težave v navezi s počasnim okrevanjem za nas vsekakor ovira," ne skriva Zagrebčan. Ali bo Bišćan na Brkića lahko računal v soboto na večnem derbiju z Mariborom ali pa se bo njegovo okrevanje še podaljšalo, bomo videli že kaj kmalu.

brkic af
ALESFEVZER.COM

Članki iz rubrike