sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
0 06.11.2017 08:57:38

KAKŠNI IZGREDI zaradi IDIOTSKE POTEZE NOGOMETAŠA! Zato je takšno početje na tekmi med Lyonom in St. Etiennom vedno TVEGANO (video)

vszi
V Franciji je sinoči potekal eden najbolj eksplozivnih derbijev v Evropi med St Etiennom in Lyonom. Kar logično, da je prišlo do vroče krvi.

Lyon je na tekmi tako rekoč ponižal svoje zelene lokalne tekmece iz St Etienna in zmagal z 0:5. To pa ni bila glavna točka večernega reda.

Težave so se začele že po vodstvu Olympiqua z 2:0, ko je s katastrofalnim startom bil na domači strani izključen Leo Lacroix. Potem so šle stvari za zelene le še navzdol, dokler ni erupcijo čustev na stadionu izzval (lahko mu rečemo kar) neumni Nabil Fekir. Ta je zadel za končnih 5:0 potem pa pred vročekrvnimi navijači St Etienna slekel dres in ga v slogu Lionela Messija ob zmagi nad Realom pokazal proti njim.

To je seveda izzvalo številne izgrede najprej na tribuni, potem pa še kasneje, ob odhodu nogometašev z zelenice. Scene so bile zares grde, vsemu pa bi se bilo moč izogniti, če Nabil Fekir ne bi izbral te provokacije za način proslavljanja pred domačimi navijači. 

Francoska zveza je takoj po koncu tekme sporočila, da je sprožila preiskavo proti izgredom domačih navijačev, seveda pa se ne bo rešil niti francoski reprezentant Fekir, ki bo zagotovo dobil visoko denarno kazen in morebitni suspenz najmanj treh tekem, kot ugibajo francoski mediji. Povsem po nepotrebnem seveda. 

Članki iz rubrike