Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
02.11.2017 14:47:05
Deli članek:

Napoli vsaj pol leta brez Ghoulama

Italijanska nogometna zasedba Napoli vsaj pol leta ne bo mogla računati na levega bočnega branilca Faouzija Ghoulama, ki si je poškodoval križne vezi na sredini tekmi lige prvakov z angleškim Manchester Cityjem. Iz neapeljskega kluba so sporočili, da bodo v Franciji rojenega 26-letnega alžirskega reprezentanta operirali v petek v Rimu.

Na sredini mednarodni tekmi je Napoli na domačih tleh izgubil proti Manchester Cityju z 2:4, po porazu pa bržkone že zapravil možnosti za napredovanje v izločilne boje. Dve tekmi pred koncem skupinskega dela ima vodilni Manchester City nedosegljivih devet, drugouvrščeni ukrajinski Šahtar iz Donjecka pa šest točk prednosti.

Nastalo vrzel na levem bočnem položaju bo pri Napoliju, ki je trenutno vodilna ekipa v serie A (drugouvrščeni Inter zaostaja dve, tretjeuvrščeni Juventus pa tri točke), namesto Ghoulama, ki je na Apeninski polotok prišel pred tremi leti iz francoskega Saint-Etienna, zapolnil portugalski novinec Mario Rui, ki pa je še vedno v obdobju rehabilitacije po poškodbi kolena.