Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2017 12:08:02
Deli članek:

Kapetan Jana Oblaka: Veste, kaj je to? To je sranje!

Reuters

Madridski Atletico vse bližje ligi Europa.

Nogometaši madridskega Atletica so vsekakor največje razočaranje dozdajšnjega dela lige prvakov. Španski velikan močno visi in vse kaže, da se bodo morali Diego Simeone in njegovi varovanci po dveh remijih s Qarabagom spomladi tekmovanje nadaljevati v ligi Europa. To pa Janu Oblaku in soigralcem kakopak ne diši. Nikakor ne. Atletico za napredovanje zmagi nad Romo in Chelseajem, a pod pogojem, da Italijani in Angleži ne premagajo Azerbajdžancev.

"Še vedno verjamem v svojo ekipo. Začeli smo dobro, si ustvarjali priložnosti, toda tekmeci so zadeli iz prve. Nadaljevali smo v svojem slogu, lovili zaostanek, svojim igralcem nimam česa očitati," je po skromnem remiju povedal Diego Simeone in dodal: "Zdaj usode nimamo več v svojih rokah, ampak vedno je treba verjeti, da se bo razpletlo na želeni način. Napadalci naj si samo še naprej pripravljajo priložnosti."

Stanje duha v slačilnici kakopak ni obetavno. Še več. "Liga Europa? Ah, to je sranje!" se je kapetan Gabi odzval na opazko, da bo Atletico spomladi bržčas igral v tem tekmovanju. "Da, liga Europa mi je dala veliko in če bomo naposled končali v tem tekmovanju, ga bomo vsekakor želeli osvojiti. Ampak danes je vse skupaj videti kot sranje … Diego Costa nam trenutno ne more pomagati in če bomo tako nadaljevali, nam ne bo imel v prihodnje pri čem pomagati."