Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.11.2017 10:07:03
Deli članek:

VUGDALIĆ v pričakovanju dvoboja proti GERRARDU: O tem govorijo in razmišljajo že dolgo

Drago Wernig - TAKA

Mariborski upi danes na igrišče že ob 13.30.

Tako kot je že v navadi, se bo dan v mestu Beatlov začel s tekmo selekcij U-19 Maribora in Liverpoola v ligi prvakov za mlade. Varovanci trenerjev Muamerja Vugdalića in Stevena Gerrarda bodo dvoboj na stadionu moštva Tranmere Rovers FC začeli ob 13.30 (ob 12.30 po lokalnem času).

V Lendavi so bili s 4:1 boljši upi z Anfielda, ki so v vlogi velikih favoritov tudi na domačih tleh, toda obetavna zasedba iz Ljudskega vrta se ne misli kar tako predati. "Želimo odigrati dobro tekmo. Glede na prejšnjo izkušnjo želimo storiti čim manj napak, ki jih ekipa, kot je Liverpool, zna kaznovati. Tekmeca poznamo, dobro smo ga analizirali. Z naše strani imamo težave zaradi dveh kaznovanih igralcev, Hodžića in Matka, poškodovan je Štor. Ampak tukaj so drugi, ki bodo iskali svojo priložnost. Upamo, da bomo naredili manj napak kot na domači tekmi in da bo rezultat ugodnejši. Opažam, da fantje že dolgo časa govorijo in razmišljajo o tej tekmi. Prepričan sem, da se bodo predstavili v dobri luči. Dodatna motivacija ni potrebna. Fantje vedo, da igrajo v Anglijo, ki je v tej kategoriji pred dnevi postala svetovni prvak, v svojih vrstah imajo najboljšega strelca tekmovanja. Mislim, da večje motivacije ne potrebujejo," dvoboj napoveduje Muamer Vugdalić.

Drago Wernig - TAKA
Stanje duha v slačilnici razkriva Lovro Grajfoner: "Menim, da lahko iztržimo pozitiven rezultat. Pogledali smo si prvo tekmo iz Lendave in preučili njihovo igro. Vemo, kje so njihove slabosti in kaj delajo dobro. Sanje vsakega mladega nogometaša so, da igra proti takšnim ekipam, kot je Liverpool. Kot smo videli na prvi tekmi, so zelo čvrsta ekipa. Prvi polčas tekme v Lendavi smo odigrali boljše od drugega, ko smo s svojimi napakami privedli do zadetkov. Zdaj mora biti zgodba drugačna, z našo bolj samozavestno in zbrano igro."