pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ser
ser
1 29.10.2017 20:20:48

Preprosto PREVEČ OČITNA POMOČ velikanu? Šokantna zmaga Partizana v 97. minuti, takoj so se oglasili tudi pri Zvezdi in ... (video)

partizan.rs
Partizan in Crvena zvezda sta v srbskem prvenstvu razred zase.

V Srbiji nič novega. Crvena zvezda (40 točk) in Partizan (36) sta spet tista, ki narekujeta ritem, ta pa je za večino tekmecev preprosto preveč oster. A marsikdo bi rekel: lahko je zmagovati, ko imaš takšno pomoč tistih, ki bi morali biti nevtralni. Za precej razburjenja so sodniki vnovič poskrbeli na tekmi med Borcem in Partizanom, ki je bila odločena šele v - 97. minuti! Ob tem ni nepomembno, da bi moral biti obračun sprva podaljšan le za pet minut, toda saj veste, kako pravijo nekateri malce za šalo, malce zares: igra se, dokler ne pade gol. Tokrat tudi je, Partizan je zadel že po izteku igralnega časa in si priigral zmago z 2:1.


"Tega nogomet ne potrebuje! Tekma je bila podaljšana za pet minut, odigrati smo jih morali še sedem. Na koncu se ni končalo, kot bi se mogli. Najbolj mi je žal fantov, ki so odigrali zelo dobro in si tega niso zaslužili. Partizanu čestitam, toda to res nikomur ni potrebno," je po tekmi besnel trener Borca Igor Spasić. Junak Beograjčanov je bil sicer Zoran Tosić, ki je v 97. minuti odlično izvedel prosti strel in se nenazadnje odkupil za v 88. minuti zgrešeno enajstmetrovko. Od bedaka do pravega junaka torej.

Skorajda takoj po sporni zmagi so se sicer oglasili tudi pri Crveni zvezdi in vnovič močno udarili tako po Partizanu kot tudi srbski zvezi. "Sramotna povezava FSS in Partizana se nadaljuje. Nocoj smo bili v Čačku priča sodniški sramoti, ki je zgolj nadaljevanje scenarija in režije iz pretekle sezone, ko je bila Crveni zvezdi, ki je vse do konca vodila na lestvici, lovorika odvzeta v zaključku prvenstva. V petnajstih krogih nove sezone smo trpeli in bili tiho, toda zdaj zaradi armade navijačev Zvezda nimamo več pravice biti tiho. Partizan in FSS bosta naredila vse, da bi nas ustavila," so med drugim zapisali na Marakani.

Članki iz rubrike