volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 21.10.2017 08:24:01

NORO! Zakaj je LIONEL MESSI na vseh skupinskih slikah na ENAKEM mestu v ENAKEM položaju? Razkrita skrivnost je resnično IZJEMNA! (foto)

Najboljši nogometaš na svetu s seboj nosi malo znano in nadvse zanimivo skrivnost.

Na vseh ekipnih fotografijah pred tekmo se Lionel Messi postavlja na enak način. Ne stoji v zadnji vrsti in ne čepi v sprednji. pOčne nekaj vmes nekje vmes. In to vedno! Brez izjeme. Pomakne se nekoliko bolj naprej, a ne povsem in ostane malce bolj zadaj, a ne povsem. In rahlo pokrči kolena, a v resnici stoji. Poiščite katerokoli ekipno fotografijo Barcelone 8ali Argentine) iz kateregakoli obdobja in videli boste popolnoma enak prizor.

Za kaj gre? Znano dejstvo je, da je imel izjeno nadarjeni Messi v otroštvu pomanjkanje rastnega hormona in bi, če ga ne bi nato zdravili v Barceloni, bil še mnogo nižji, kot je danes. Zato je v otroških nogometnih kategorijah bil videti enak vrstnikom le v primeru, da se je fotografiral na tak način. Ker so bile ostale fotke videti smešne in do mladega Lionela ponižujoče, se je nek trener tedaj domislil rešitve, ki jo je Messi pozdravil z velikim navdušenjem.

Tako je bilo iz tekme v tekmo, tako je bil iz leta v leto. In čeprav je Messi vsaj delno zrasel in danes seveda nima več težav z občutkom manjvrednosti (le kako bi jih lahko imel!), je vse do današnjega dneva, do vseh svojih lovorik in do vseh svojih rekordov obdržal to svojo nenavadno otroško navado. Malce iz vraževerja, malce iz nostalgije, malce pa verjeto tudi, ker je tako še vedno videti bolj višinsko enakovreden soigralcem. Kar poglejte.  

Članki iz rubrike