Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

nu
nu
1 16.10.2017 22:37:48

Dobil je priložnost, zdaj pa se ga Barcelona želi znebiti

Reuters
V derbiju med madridskim Atleticom in Barcelono je trener katalonskega velikana Ernesto Valverde močno presenetil z začetno enajsterico.

V njej se je namreč znašel Andre Gomes, ki je v preteklih sedmih krogih nastopil samo trikrat in skupno na igrišču preživel vsega 28 minut. Poleg tega je pred kratkim v javnost prišla informacija, da je Gomes na Portugalskem razlagal, da ekipo tako ali tako sestavlja Lionel Messi.

Pozneje je sicer to zanikal in se Argentincu tudi opravičil, a škoda je bila že narejena. Štiriindvajsetletnik je bil tudi proti Atleticu eden izmed (naj)slabše ocenjenih igralcev na igrišču in na družabnih omrežjih se je po dvoboju usul plaz žaljivk na njegov račun.

Milo rečeno so navijači mnenja, da je sicer dober igralec, a nikakor ne dovolj dober za Barcelono. Med drugim so nekateri zapisali, da je Barca zaradi Gomesove uvrstitve v začetno enajsterico igrala samo z desetimi nogometaši.

Toda trener Valverde (in klub) imata očitno svoj načrt, zato je vezist tudi igral. Zdaj je bojda jasno, da se bo Gomes kmalu poslovil od stadiona Camp Nou, zato tudi on želi čim bolje izkoristiti minute, ki jih dobi na igrišču, da bi prepričal kakšnega od potencialnih snubcev.

Klub ga je že poleti ponudil nekaterim interesentom, med katerimi sta se za njegove usluge najbolj ogrela Liverpool in Tottenham. Če bi šel v Liverpool, bi verjetno predstavljal del odškodnine za Philippeja Coutinha, kar se ni zgodilo. S Tottenhamom pa naj bi se na zadnji dan prestopnega roka že skoraj vse dogovoril, a je posel nato padel v vodo. Londončani si zdaj želijo, da bi ga v svoje vrste zvabili januarja.

Članki iz rubrike