Ivica Vergan Odkrito.si

Kaj Ivica Vergan obžaluje?

ogrevanje 2 Svet24.si

Koliko časa pa vi pred tekom ogrevate telo?

Brigette Macron, Emmanuel Macron, Donald Trump, Melania Trump Svet24.si

VIDEO: Melania še enkrat več zavrnila Donaldovo ...

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez z novo pričesko navdušuje v Nemčiji

Tadeja Pavlič, Matic Rodica Njena.si

To je moški, ki ga ljubi Tadeja Pavlič

ivana šundov Njena.si

Ivana Šundov iskreno o življenju po ločitvi

STA
STA
0 16.10.2017 18:36:44

Dalić bo vodil Hrvaško v dodatnih tekmah za odhod v Rusijo

SN
Izvršni odbor hrvaške nogometne zveze (HNS) je danes odločil, da bo Zlatko Dalić vodil hrvaško nogometno reprezentanco tudi v naslednjih dveh dodatnih kvalifikacijskih tekmah za udeležbo na svetovnem prvenstvu v Rusiji leta 2018. Če se bo Hrvaška udeležila prvenstva, se bodo z Dalićem pogovarjali o nadaljevanju sodelovanja.

Dalić je prevzel vodenje hrvaške reprezentance dva dni pred zadnjo tekmo kvalifikacij za prvenstvo v Rusiji, potem ko so zaradi vrste slabih rezultatov odstavili njegovega predhodnika Anteja Čačića.

Hrvaška je s 50-letnim Dalićem prejšnji ponedeljek pokazala nekoliko bolj kakovostno igro in je premagala Ukrajino v Kijevu ter si je izbojevala dodatni tekmi kot druga v skupini za Islandijo.

Žrebanje štirih parov za dodatne kvalifikacije bo v torek, ko bo Hrvaška med nosilci skupaj s Švico, Italijo in Dansko. Morebitni nasprotniki nosilcem so Švedska, Grčija, Severna Irska in Irska.

Dalić je prevzel vodenje hrvaške reprezentance, potem ko je gradil uspešno trenersko kariero v Združenih arabskih emiratih. Največji trenerski uspeh je doživel, ko je vodil klub Al-ain.

Dalić je bil pred vstopom v trenerske vode obrambni vezni igralec, ki je nastopal za več moštev v regiji, med drugimi tudi za Hajduk iz Splita, Velež iz Mostarja in Budućnost iz Podgorice.

Članki iz rubrike