Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 15.10.2017 14:46:28

NAJVEČJA KOMEDIJA! Sodnik v PRVI FRANCOSKI ligi na neverjeten način zamešal dva temnopolta in napačnemu naredil TOLE! (video)

Ko že misliš, da si videl vse, potem vidiš tole.

Bila je tekma francoske prve lige Lille - Troyes, tekla je 91. minuta, Lille je vodil 2:1, nato pa se je zgodilo nekaj resnično NEVERJETNEGA. Troyes je bil v napadu in napadalec bi prišel sam pred vrata, če ga s številko 6 na hrbtu ne bi podrl kapetan domačega moštva Ibrahim Amadou. Odločitev sodnika je bila jasna: enajstmetrovka za goste in rdeči karton za domačega nogometaša. Tu pa se je zataknilo. Sodnik je namreč rdeči karton pokazal Edgarju s številko 15.

Napaka se zdi nemogoča, pa čeprav sta si ob prekršku oba domača nogometaša stala kar blizu. V Franciji so prepričani, da je sodnik zagrešil nedopustno "rasistično" napako, saj naj bi zamešal dva podobno grajena temnopolta nogometaša. Pri tem pa v komediji zmešnjav nogometaši Lilla dolgo časa niso vedeli, kaj storiti. najprej se niti niso pritoževali, morda najprej celo niso dojeli napake, ki je sprva ni dojela niti francoska televizija.

Nato pa so se vendarle odločili, da bodo proti vsemu skupaj protestirali. Zelo žolčno so sodnika hoteli prepričati, da mora v slačilnico kapetan Amadou, a se delivec pravice ni pustil motiti. Oditi je moral Edgar, Troyes pa je dosegel zadetek za končnih 2:2. Seveda bo naknadno kazen dobil Amadou, ne Edgar, Lille pa bo zagotovo poskusil pravico tudi zaradi materialnega kršenja pravil. Če uspe dokazati, da je sodniška napaka ključno vplivala na tekmo, je možna njena ponovitev. A je to malo verjetno.

Komedijo zmešnjav si lahko ogledate v spodnjem posnetku.     

Članki iz rubrike