roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
2 14.10.2017 16:34:45

DA TE KAP! BIZAREN razlog. Dobil tri gole, zdaj ga kličejo NOVINARJI IZ FRANCIJE, ker...(video)

Med tednom so igrali tekme srbskega pokala in beograjski Partizan je gostoval pri Rtanju in zmagal s 3:0.

V vratih Rtanja je stal Vladimir Milošević, ki se je nekajkrat izkazal z obrambami, čeprav so na koncu črno-beli slavili s 3:0. Toda Milošević, ki seveda ni profesionalec in se ukvarja s prodajo peči, je zbudil veliko zanimanje v Franciji. Zakaj? Ker je na tekmi nastopil v dresu slovitega francoskega prvoligaša Marseilla.

"Ves čas mi zvoni telefon. Klical me je že peti novinar iz Francije," je zgodbo začel Milošević"Saj veste, kako je z vratarji v nižjih ligah. Klubi opremo še nekako kupijo, na vratarje pa ponavadi pozabijo. Branil sem v Jedinstvu iz Paraćina, zdaj sem v Rtnju in odločil sem se, da si kupim opremo. Ker so moji starši dolgo časa delali v Franciji, in ker grem večkrat do sorodnikov v Francijo, sem si pred petimi ali šestimi leti kupil vratarsko opremo Marseilla. Ko sem prišel na trening sem dejal: 'Tu je golmanska oprema. Da smo vsaj videti kot profesionalci, če že nismo profesionalci," je govoril Vladimir. 

Pred začetkom tekme s Partizanom je sodnik zahteval, da zamenja modri dres, ki ga je imel takrat na sebi, in izbral je dres Marseilla. "Pred tekmo je k meni prišel sodnik in mi dejal, da moram zamenjati dres, ker so tudi oni v modrem. Zamenjal sem dres in vpraša, če moram prelepiti grb Marseilla, pa mi je sodnik dejal, da ni potrebe. Tako sem branil," se je smejal 33-letni Milošević, kateremu so po tekmi vsi čestitali, pa čeprav je navijač Crvene zvezde.    

Značke: rtanj, partizan

Članki iz rubrike