sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
4 14.10.2017 14:53:49

Družil se je z ALKOHOLOM in KRIMINALCI ter si uničil kariero, zdaj pa bo poskusil ...

Dovolj je reči L’Imperatore. Nekoč je bil neustavljiv pred nasprotnimi vrati, a je ’blestel’ tudi ob igrišču in padel nizko. Zelo nizko.

Legendarni brazilski napadalec Adriano Leite Ribeiro si bo še tretjič prizadeval, da bi se vrnil k nogometu in spet oživil svojo profesionalno kariero. Sposobnosti kontroverznega nogometaša nikakor niso vprašljive, toda poleg številnih golov v dresi Flamenga, Interja in Parme so ga v prvi vrsti zaznamovali incidenti ob igrišču. Pogosto je pregloboko pogledal v kozarec, ubadal se je z depresijo, se družil s kriminalci, zdaj pa želi januarja znova biti pripravljen na največje napore.

ADRIANO
"Ne vem, ali mi bo uspelo, a bom poskusil. Nočem se vezati na noben klub. Najprej želim spoznati, ali se bom sploh lahko vrnil," je razkril 35-letni Adriano, ki je nogomet zapustil leta 2012 in po dveletnem premoru podpisal pogodbo za Atletico Paranaense, a je odigral zgolj eno tekmo, nakar je sledil novi 24-mesečni premor. Lanskega januarja je obljubil zvestobo Miami Unitedu, vendar uradne preizkušnje ni odigral. "Upam, da mi bo tokrat uspelo. Naporno delam in se pripravljam na nov projekt. Kariere nisem končal na način, kot sem si ga želel, zato si zaslužim še en poskus. To želim storiti zase. Želim spoznati, kje so moje meje," je odločen Adriano, ki meni, da mu je kariero uničila očetova smrt, ki ga je močno prizadela: "Njegova smrt je v mojem življenju pustila ogromno praznino. Luknjo. Bil sem žalosten in depresiven. Srečnega sem se počutil samo z alkoholom. Pil sem vse, kar se je znašlo pred menoj: vino, viski, vodko, pivo. Na dopoldanske treninge sem prihajal pijan."

Članki iz rubrike