lucija mlinarič Odkrito.si

Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz

James Van Der Beek Svet24.si

FOTO. Igralec iz priljubljene najstniške serije ...

Filip Flisar Svet24.si

FOTO: Filip Flisar je postal očka

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Luka Dončić, Anamaria Goltes Najstnica.si

Dokaz, da sta Luka Dončić in Anamaria še vedno ...

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo?

TANJA ZAGAR Njena.si

Tanja Žagar se je vsem opravičila

nu
nu
4 12.10.2017 13:15:56

Portugalski SUPERZVEZDNIK je Aleksandra Čeferina dvignil v nebo: Takoj, ko sem ga spoznal, sem dojel, da ...

m24.si
Odkar je nekdanji predsednik NZS Aleksander Čeferin sedel na čelo evropske nogometne zveze, pohvale na račun njegovega dela dežujejo tudi s strani nogometašev.

Predsednik Uefe Aleksander Čeferin se takoj je ob izvolitvi na vrh ene od najvplivnejših športnih zvez na svetu zavzel za številne reforme in spremembe tako v nogometu kot tudi v delovanju zveze, njegove ideje pa so v nogometnih krogih naletele na veliko odobravanje. 

Kot zadnji je njegovo delo pohvalil portugalski superzvezdnik Luis Figo, ki je postal svetovalec Uefe in bo delal na različnih projektih tehnične narave nogometa, kot so denimo pravila, in bo tudi vodilna osebnost ambasadorskega programa.

luis figo
Reuters

"Od trenutka, ko sem spoznal predsednika Aleksandra Čeferina, sem dojel, kako zelo rad ima svoje delo, kako obožuje nogomet in kako resen je pri tem, kar počne. Stremi k dobremu in k razvoju nogometa v Uefi in po celem svetu. Moje mnenje o njem je zelo pozitivno," je Čeferina v nebo dvignil nekdanji zvezdnik portugalske reprezentance, ki je v klubskih barvah blestel pri Sportingu, Barceloni, Realu in Interju. 

Članki iz rubrike