Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 12.10.2017 12:20:08

SRCE PARAJOČE! Ramos in dojenček z imenom RAMOS: Ko boste videli, zakaj je veliki zvezdnik vztrajal pri tem srečanju, vas bo ZLOMILO

Kapetan španske reprezentance in madridskega Reala je pred gostovanjem v Izraelu poskrbel za izjemno gesto.

Zadnje gostovanje Španije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo je bilo bolj ali manj formalnost, saj si je reprezentanca že zagotovila nastop na naslednjem mundialu, temu primerno je bilo tudi vzdušje v izbrani vrsti. Selektor Julen Lopetegui je med drugim kapetanu Ramosu prižgal zeleno luč za prav posebno srečanje.

Ramos se je namreč srečal z izraelskim dojenčkom po imenu Ramos, to srečanje pa še zdaleč ni bilo naključje. Gre za dojenčka, sina izraelskega policista Heiela Sitawija, ki je bil julija skupaj s svojim kolegom ustreljen v napadu treh palestinskih državljanov. Sitawi je bil velik navijač Reala, v življenju pa je imel dve veliki želji, povezani s kraljevim klubom. Prva je bila, da bi Real videl igrati v živo na stadionu Santiago Bernabeu, kar se mu je maja tudi uresničilo, druga pa, da bi skupaj s sinom spoznal svojega idola Sergia Ramosa.

sergio ramos

Slednjega ni nikoli dočakal, a se je njegova družina potrudila, da so njegove sanje na nek način postale resničnost. Ramos je v Jeruzalemu spoznal majhnega Ramosa, celotno srečanje pa je bilo za družino izjemno čustveno. "Takoj, ko smo zagledali Sergia Ramosa, smo začeli jokati. V tistem trenutku so na dan privreli spomini na mojega brata, na njegov umor, na njegove sanje, da bi spoznal nogometaša," je povedal brat pokojnika. Ramos se je nekaj časa družil z družino in nekajmesečnim dojenčkom, podaril pa jim je tudi podpisan dres španske reprezentance.

Članki iz rubrike