lucija mlinarič Odkrito.si

Težek boj z rakom: znana Slovenka ganjena do solz

James Van Der Beek Svet24.si

FOTO. Igralec iz priljubljene najstniške serije ...

Filip Flisar Svet24.si

FOTO: Filip Flisar je postal očka

Luka Mesec Svet24.si

Koalicijske igrice in zviti načrti Luke Mesca

Luka Dončić, Anamaria Goltes Najstnica.si

Dokaz, da sta Luka Dončić in Anamaria še vedno ...

angelska števila Petisvet

Angelska števila: kaj vam sporočajo?

TANJA ZAGAR Njena.si

Tanja Žagar se je vsem opravičila

nu
nu
2 12.10.2017 12:20:08

SRCE PARAJOČE! Ramos in dojenček z imenom RAMOS: Ko boste videli, zakaj je veliki zvezdnik vztrajal pri tem srečanju, vas bo ZLOMILO

Kapetan španske reprezentance in madridskega Reala je pred gostovanjem v Izraelu poskrbel za izjemno gesto.

Zadnje gostovanje Španije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo je bilo bolj ali manj formalnost, saj si je reprezentanca že zagotovila nastop na naslednjem mundialu, temu primerno je bilo tudi vzdušje v izbrani vrsti. Selektor Julen Lopetegui je med drugim kapetanu Ramosu prižgal zeleno luč za prav posebno srečanje.

Ramos se je namreč srečal z izraelskim dojenčkom po imenu Ramos, to srečanje pa še zdaleč ni bilo naključje. Gre za dojenčka, sina izraelskega policista Heiela Sitawija, ki je bil julija skupaj s svojim kolegom ustreljen v napadu treh palestinskih državljanov. Sitawi je bil velik navijač Reala, v življenju pa je imel dve veliki želji, povezani s kraljevim klubom. Prva je bila, da bi Real videl igrati v živo na stadionu Santiago Bernabeu, kar se mu je maja tudi uresničilo, druga pa, da bi skupaj s sinom spoznal svojega idola Sergia Ramosa.

sergio ramos

Slednjega ni nikoli dočakal, a se je njegova družina potrudila, da so njegove sanje na nek način postale resničnost. Ramos je v Jeruzalemu spoznal majhnega Ramosa, celotno srečanje pa je bilo za družino izjemno čustveno. "Takoj, ko smo zagledali Sergia Ramosa, smo začeli jokati. V tistem trenutku so na dan privreli spomini na mojega brata, na njegov umor, na njegove sanje, da bi spoznal nogometaša," je povedal brat pokojnika. Ramos se je nekaj časa družil z družino in nekajmesečnim dojenčkom, podaril pa jim je tudi podpisan dres španske reprezentance.

Članki iz rubrike