Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2017 21:07:14
Deli članek:

NORIŠNICA brez primere! Ne boste verjeli, komu so za tekmo ARGENTINA - PERU podarili 6000 vstopnic in komu vse so PREPOVEDALI vstop!

facebook

Argentinci so pred odločilno tekmo kvalifikacij mobilizirali vse razpoložljive sile in povlekli nekatere redko videne ukrepe.

Vrag je že zdavnaj odnesel šalo, Argentinci pošteno visijo, pravzaprav bodo v zadnjih dveh krogih južnoameriških kvalifikacij (doma s Perujem, gostovanje v Ekvadorju) lovili zadnji vlak za Rusijo.

Mundial brez Lionela Messija. Težko si predstavljamo in težko si ga predstavljajo tudi v Argentini, pa bodo v zaključku kvalifikacij mobilizirali vse razpoložljive sile, tudi navijaške.

Nad vrata legendarne La Bombonere bi lahko v četrtek pribili tisto Dantejevo "Opustite vsakršno upanje vi, ki vstopate." Pripravljajo namreč pekel, argentinska zveza je ponudila 6000 kart skupini La Doce, najbolj vročekrvnim pristašem Boca Juniors, medtem ko so ženskam z otroki praktično prepovedali obisk tekme. In,. kar je morda še najbolj interesantno, tekma bo imela "dress code", torej pravila oblačenja. Vstop bo mogoč le v barvah argentinske reprezentance.

Vse z namenom ustvariti pekel, ki bi dvakratne svetovne prvake potisnil proti Rusiji.

Mimogrede, četrti Peru in peta Argentina imata dva kroga pred koncem po 24 točk, z eno manj jima sledi Čile, Paragvaj na sedmem pa jih ima 21. V Rusijo neposredno vodijo prva štiri mesta, peto pa pelje v dodatne kvalifikacije.