Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.10.2017 19:06:09
Deli članek:

MOURINHOVA KRAJA LETA! Portugalec pripravlja senzacionalen posel, zastonj bo v United pripeljal enega najboljših nogometašev NA SVETU!

Reuters

Jose Mourinho in Manchester United pripravljata krajo leta, ob kateri bi bil še tisti veliki rop poštnega vlaka iz leta 1963 mačji kašelj.

Mourinhova ekipa bi lahko v prihodnji sezoni dobili veliko okrepitev. in ne le to, dobila bi jo lahko brezplačno, zastonj. Portugalski strateg si želi na Old Trafford pripeljati sijajnega nemškega vezista Mesuta Özila, kateremu se po koncu sezone izteče pogodba z Arsenalom. Special One je prepričan, da ga bo pripeljal v gledališče sanj, pogovore pa bodo lahko začeli že v januarju.

Mourinho in Özil sta uspešno sodelovala že v Realu, pa je tudi to eden izmed razlogov, da bi se Nemec poleti res lahko podal v Manchester. Da bi 28-letnik podaljšal pogodbo z Arsenalom, je težko verjeti, zaradi pomanjkanja rezultatov in ambicij na Emiratesu je bil v preteklih letih pogosto razočaran.

Vseeno bo nekaj potrebno vprašati tudi Arsenal in Arsena Wengerja, govorice z Otoka pravijo, da bodo Nemca poskušali prodati že januarja, da bodo dobili vsaj nekaj evrov, kot resen sogovornik pa se pri tem poslu omenja milanski Inter.