Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.10.2017 15:35:51
Deli članek:

Kaj pa te HUDE OBTOŽBE iz Bayerna!? Peklenski načrt vodstva kluba, da odstavijo Ancelottija in njegov PROTIUDAREC!

Italijanski strateg Carlo Ancelotti je že preteklost Bayerna, na površje pa prihajajo podrobnosti dogajanja v zakulisju. In domnevne umazane igrice.

Bavarski velikan je imel v preteklosti že ogromno kriz, veliko je bilo takšnih in drugačnih zamenjav trenerja, toda vedno se je uspel pobrati Nazadnje se je pod takšnim udarom znašel leta 2012, ko je vodstvo kluba po porazu z 2:5 z Borussio udarilo po mizi. Toda kljub temu so verjeli v Juppa Heynckesa, tej krizi je sledil trojček lovorik leta 2013, pet zaporednih naslovov državnih prvakov.

A vendarle se zdi, da je situacija zdaj nekoliko drugačna. Že po zadnji sezoni, ko je Ancelotti sicer osvojil naslov nemškega prvaka, so se pojavili prvi dvomi o tem, ali je sploh pravi trener za ta klub. Ko sta v klub prišla športni direktor Hasan Salihamidžić in Willy Sagnol, ki je prevzel vlogo pomočnika trenerja, so se ti dvomi še stopnjevali. Nekateri nemški mediji namreč poročajo, da je bil cilj, da bi Ancelotti kljub daljši pogodbi sezono vodil le še v letošnji sezoni, v tem času pa naj bi poiskali njegovega naslednika in skovali načrt glede okrepitev. Mnogi tudi vidijo, da je bila prva enajsterica, ki jo je Ancelotti na svoji zadnji tekmi poslal na igrišče s PSG-jem, pravzaprav provokacija in da je želel na nek način sam izsiliti odhod.