Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.10.2017 08:08:25
Deli članek:

BOŽJA ROKA! Oblak SPET rešil Atletico pred najhujšim in zablestel s temi TREMI MAGIČNIMI obrambami! (video)

Profimedia

Da je Atletico na gostovanju prišel do točke, se lahko nogometaši Atletica v prvi vrsti zahvalijo Janu Oblaku, ki je očitno v formi svojega življenja.

Varovanci Diega Simeoneja so računali na vse tri točke z gostovanja pri Leganesu, s katerimi bi se še bolj približali samemu vrhu prvenstvene lestvice, a v soboto zvečer ni šlo vse po njihovih načrtih, tekma se je namreč končala z 0:0.

Atletico je, vsaj napadalno gledano, prikazal zelo skromno igro, domačini so imeli veliko večino nevarnih akcij za zadetek, a s tremi izjemnimi obrambami se je v prvi vrsti izkazal slovenski čuvaj mreže. 'Oblak je preprečil katastrofo Atletica,' je zapisala španska Marca, nič drugače pa ni bilo niti pri Asu, ki je v ospredje postavil neverjetno obrambo Nabilu El Zharu v 61. minuti tekme. Oblak iz tekme v tekmo dokazuje, da je nepogrešljiv član te ekipe, v prvih sedmih tekmah ni bilo prvič, da je ekipo rešil poraza. Spomnimo se le tekme s Girono, kjer je odlično posredoval v zadnjih sekundah tekme in obračuna z Athleticom, kjer je prav tako blestel.