Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2017 10:29:01
Deli članek:

Srce parajoča izpoved soigralca Jana Oblaka: Bilo mi je 10 let, ko mi je umrl oče, nato nismo imeli niti za ...

Reuters

Napadalec Atletica iz Madrida Angel Correa je v intervjuju odprl svojo dušo.

V pogovoru za El Pais je govoril tudi o svojem otroštvu, ki je bilo še kako težko.

"Ko sem bil star deset let mi je umrl oče in takrat sem moral poskrbeti za družino. Bil sem edini, ki je sploh imel dohodek, nogomet mi je omogočil, da smo imeli z mamo in z brati sploh kaj jesti. Predstavnik kluba mi je dajal plačo, denar pa sem dajal mami, ki je z njim upravljala. Tisti čas se mi ni zdelo, da je bila to moja odgovornost. Užival sem v igranju nogometa, tamkajšnji ljudje so mi pomagali in zaradi tega sem bil zelo srečen," je težko situacijo opisal Angel Correa, ki sicer prihaja iz Rosaria, od koder je tudi Lionel Messi, v bližini sta odraščala tudi Di Maria in Banega.

Angel Correa pa je preživel še eno hudo preizkušnjo. Leta 2014 so mu na srcu odkrili tumor, zaradi katerega je v New Yorku prestal resno operacijo srca. Na srečo se je izkazalo, da je bil tumor benigen, toda vseeno, če ga ne bi odkrili, bi gotovo zaradi tega Argentinec umrl.

"Vedel sem, da bom moral prestati operacijo, toda razmišljal sem le o tem, da se hočem čim prej vrniti k nogometu. Tisti čas sem bil zelo vesel, prišel sem k Atleticu, želel sem igrati. Potem se je vse zamaknilo, a ni me bilo strah, nisem razmišljal o tem, da bi umrl. Verjel sem, da bom lahko še naprej igral nogomet, kaj drugega tako in tako ne znam," je še med drugim povedal Angel.