Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.09.2017 10:24:46
Deli članek:

KAZNUJTE ga! In to OSTRO! Madrid opozarja, da je Pique v svoje slavje TAKOLE skril sramotno gesto (foto)

Pa smo spet tam. Pa smo spet pri Gerardu Piqueju, pri njegovih kontroverznih dejanjih in pri napadih nanj.

Navidez je bilo vse krasno. Barcelona je zmagala 5:0, fantastični Lionel Messi je dosegel tri zadetke, pod vprašaj postavljeni Ousamen Dembele je debitiral s sijajno predstavo in asistenco Luisu Surazeu, za nameček pa se je na vročem derbiju proti osovraženem Espanyolu med strelce vpisal tudi - kako primerno - zagrizeni Katalonec Gerard Pique. Barca je s tem dobila štiri točke prednosti pred Realom, a očitno se je ravno Pique vseeno znašel v težavah. 

Znan je po tem, da svoje zadetke (in nasploh uspehe) proslavlja s prekrižanima rokama in s po dvema iztegnjenima prstoma na vsaki. Zakaj? Verjetno veste, da zato, ker sta tako on kot njegova 10 let starejša boljša polovica Shakira rojena 2. februarja. No, tokrat pa je več kot očitno svoje slavje nekoliko prikrojil in iz 2. februarja naredil bodisi drugi januar bodisi 1. februar. Povedano drugače, na eni roki je iztegnil zgolj sredinec. 

Madridski mediji so objavili zelo nazorne dokaze in zahtevajo kazen, ki nogometaše ponavadi doleti za tako obnašanje. Lahko gre tudi za več tekem prepovedi igranja, sredinec pa naj bi bil namenjen vsem, ki so v zadnjih tednih kritizirali Barcelono, njeno prodajanje in kupovanje ter se pri tem izdatno norčevali tudi (predvsem zaradi zadeve Neymar) iz Piqueja. Sami pa presodite, ali gre za madridsko paniko ali za upravičene pozive.