callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

damir crncec pl Reporter.si

Kdo bo novi minister za obrambo: Črnčec, Premk ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
3 06.09.2017 14:55:58

Iniesta ŠOKIRAL Barco in navijače! Predsednik napovedal pogodbo, zvezdnik ga je z odgovorom 'UBIL'

Prvi mož ponosa Katalonije gre iz zablode v zablodo, iz blamaže v blamažo.

Josep Maria Bartomeu je v torkovem intervjuju govoril o dveh zelo pomembnih, predvsem pa zelo simbolnih pogodbah. Pod točko ena o pogodbi z Lionelom Messijem, ki je po njegovih besedah "tik pred podpisom," pa čeprav so junija objavili, da je že zapečatena. Kakorkoli, še vedno ni podpisana, nekateri drugi viri pa pravijo, da tudi ni blizu. No, zato pa je še precej bolj zanimiv in konkreten vir zanikal vse, kar je Bartomeu povedal o pogodbi z Andresom Iniesto. 

Tudi njemu dogovor o sodelovanju z Barcelono poteče po tej sezoni, večkrat je dejal, da resno razmišlja o odhodu, zato je Bartomeu kar nekoliko presenetil, ko je dejal, da so se že dogovorili za osnutek pogodbe in da jo bo dolgoletni zvezdnik, eden od simbolov uspeha v zadnjem desetletju, podpisal. Iniesta pa se je danes ob vrnitvi iz reprezentančnega tabora v Barcelono ustavil pri novinarjih in dal vedeti, kaj si misli o predsednikovih besedah. 

"Sploh ne drži ne eno ne drugo," je dejal, ko so ga vprašali, ali je res pripravljen osnutek pogodbe in ali jo bo podpisal. S tem je povsem nanovo osmešil predsednika, ki se je osmešil z Neymarjem, se smeši z Messijem in se je je osmešil tudi s številnimi drugimi odločitvami, potezami, izbirami. Tudi z nezmožnostjo porabiti denar od prodaje Neymarja za nakup primernih okrepitev. 

Članki iz rubrike