joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

piskar gorenjak foto sasa kovacic Njena.si

Tina Gorenjak se je po drugem raku odločila za ...

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

gv
gv
0 03.09.2017 14:40:54

Oblakov soigralec spet na trgu: Cena mu je čez noč padla kar za 100 milijonov evrov!

Profimedia
Zvezdnik madridskega Atletica spet na trgu.

Madridski Atletico je prestal kazen, zaradi katere v zadnjih dveh prestopnih rokih ni smel kupovati oziroma registrirati novih nogometašev, številni pomembni nogometaši tega kluba pa so se odločili za izjemno gesto. Ravno zaradi te kazni so sprejeli odločitev, da bodo svojemu klubu še naprej stali ob strani in zavrnili selitev drugam.


Med najbolj obleganimi je bil brez dvoma francoski reprezentant Antoine Griezmann, ki naj bi si ga močno želela tudi Barcelona. A Francoz je vsem morebitnim kupcem poslal jasno sporočilo, z Atleticom podaljšal sodelovanje, odškodnina pa se je na njegovo željo podvojila. S prejšnjih 100 milijonov je narasla na 200 milijonov, a le do 1. septembra, ko je potekla kazen za Atletico. Atletico se bo v prihodnjem prestopnem roku lahko okrepil, če se bo pojavil kupec, ki bo bil za Griezmanna pripravljen odšteti kup denarja, pa bodo v Madridu vsaj lahko našli njegovo zamenjavo.

Šlo je seveda za gesto, s katero je Francoz v prvi vrsti skušal pomiriti navijače in še enkrat pokazati svojo pripadnost. Tako kot jo je pokazal pred časom, ko je zavrnil možnost prestopa v Manchester United. Griezmann bi tudi s klavzulo 100 milijonov seveda lahko zavrnil prestop, toda želel je narediti simbolično gesto in preprečiti, da bi to take situacije sploh prišlo. Jasno, v klubu Jana Oblaka je zavladalo navdušenje, med navijači prav tako.

Članki iz rubrike