Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.09.2017 13:30:30
Deli članek:

PREOBRAT V ZADNJEM TRENUTKU? Ibraimi na mizo dobil tudi ponudbo ZELO UGLEDNEGA evropskega kluba!

Zdelo se je že, da bo Agim Ibraimi zagotovo podpisal pogodbo z Domžalami, toda pet pred dvanajsto je Makedonec na mizo prejel mamljivo ponudbo zelo uglednega evropskega kluba.

Se bo Agim Ibraimi zares vrnil v Slovenijo? Ali pa bo morda svojo kariero vseeno nadaljeval daleč od deželice na sončni strani Alp? po naših informacijah se je Makedonec z Domžalami dogovoril za prestop v Domžale, toda pet minut pred dvanajsto je na njegovo mizo prišla izjemno mamljiva ponudba: Iz Rusije! 

Ibraimija si želi v svojih vrstah videti ruski velikan Dinamo Moskva, ki se je v zadnjih letih znašel v precejšnji krizi. V zadnji sezoni je igral v drugi ligi, kjer je končal na prvem mestu in se znova prebil med elito, v tej sezoni pa je po 8 krogih z 8 točkami na 11. mestu ruske prve lige. 

Jasno, Dinamo lahko Ibraimiju ponudi finančno precej višjo ponudbo od Domžal, toda hkrati je res, da je Ibraimi zadnjo tekmo odigral pred več kot letom dni in da nujno potrebuje redno igranje. Ki mu ga Domžale lahko zagotovijo, za Dinamo pa je veliko vprašanje. V naslednjih urah naj bi bilo jasno, za koga se bo odločil Ibraimi ...