joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

piskar gorenjak foto sasa kovacic Njena.si

Tina Gorenjak se je po drugem raku odločila za ...

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

nu
nu
11 29.08.2017 08:43:13

Neverjeten JOK zvezdnika: Ne morem igrati! Ne morem spati! Imel sem BARCO, imel sem vse, potem pa ...

Kako je videti, če ti umrejo sanje. Približno takole.

Jean-Michel Seri je bil na pragu Barcelone. V pisarnah svoje Nice so mu pripravili vse potrebne papirje, eno uro se je pogovarjal z Barco in se dogovoril vse potrebno. "Videl sem se že v Barceloni, videl sem se že z vsemi temi največjimi zvezdniki. Moje sanje so bile uresničene, vse moje fantazije izpolnjene, zdelo se je, da mi tega nič ne more vzeti. A sem vendarle ostal brez, vendarle se mi je vse sesulo," pa danes pravi 26-letnik iz Slonokoščene obale.

Barca in Nice sta bila menda že dogovorjena za ceno, ki naj bi bila nekoliko nižja od famozne odkupne klavzule, nato pa si je Nice, ko se je Barca že dogovorila vse z igralcem, premislil in zahteval celotnih 40 milijonov. Barcelona je zato od posla odstopila. "Zelo sem prizadet. Povsem pobit, potolčen. Ne morem spati. Nisem mogel igrati pretekli konec tedna, ker z glavo nisem pri stvari. Ne vem, kaj bo z mano, ne vem, kaj bom naredil," je potožil katalonskemu časniku Mundo Deportivo.

402

"Jezen sem na svoj klub, ker je na koncu izsiljeval Barcelono. Meni pa so se razblinile sanje. Jočem se, ker Barca predstavlja vse moje otroške spomine in vse moje igralske sanje. Obožujem njene igralce, obožujem ta klub, obožujem njegov slog igre. Še enkrat, sploh ne vem, kaj bom zdaj," je še dodal in verjetno mu lahko verjamete, da ga je povsem potolklo. Hkrati pa se vendarle vprašate, ali kot profesionalni igralec ni šel predaleč.  

Značke: barcelona, nice, sari

Članki iz rubrike