baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
24 28.08.2017 17:54:45

150 MILIJONOV?! Za tole? Ojoj... (video)

vszi
Ousmane Dembele se je končno predstavil pristašem Barcelone, predstavitev, vsaj del nje, pa je v dobro voljo spravila tudi oporečnike katalonskega kluba.

Pravi, da so se mu uresničile sanje, da je že od malih nog sanjal, da bo nekoč zaigral v dresu Barcelone. Zdaj so se mu sanje uresničile. Ousmane Dembele je postal drugi najdražji nogometaš v zgodovini, njegova odškodnina bi lahko narasla do vrtoglavih 150 milijonov evrov, sam pa je dal podpis na petletno pogodbo.

V ponedeljek so ga predstavili pristašem katalonskega kluba, na Camp Nou se je zbralo kakšnih sedemnajst tisoč ljudi, 20-letni Dembele pa je med drugim pokazal nekaj veščin iz svojega nesporno bogatega repertoarja.

Prav vsi triki se mu pri tem niso posrečili, v priloženem videu lahko vidite neko bolj ponesrečeno sekvenco, ki je seveda nemudoma postala uspešnica na svetovnem spletu. "150 milijonov?! Za tole? Ojoj..." so se spraševali oziroma posmehovali številni.

Ali ga je zdelala trema ali utrujenost, izseček pa so seveda hito pograbili tudi ali predvsem tisti, ki jim katalonski velikan ni ravno pri srcu.

Članki iz rubrike