Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
14 28.08.2017 15:11:07

150 milijonov za ... medicinski ČUDEŽ! Dembele zmore, kar zmore le peščica ljudi. Kar poglejte (foto)

Ob podpisu pogodbe in predstavitvi je širša javnost izvedela, nad čemer so Francozi že dolgo navdušeni.

Kaj si, levičar ali desničar? Vprašanje, na katerega bi ogromna večina od nas zlahka odgovorila, pri Ousmaneju Dembeleju naleti na odgovor ... NE VEM. In ne, medicinski fenomen ni zato, ker ne bi vedel nečesa tako osnovnega, temveč zato, ker čisto zares ne ve. Ker ni mogoče vedeti. v Franciji je bil zaradi tega prav poseben zvezdnik že kot otrok, medtem ko širni svet njegove neverjetne sposobnosti spoznava zdaj. 

Ko vodi žogo, rajši uporablja desnico, medtem ko sam pravi, da nekoliko bolje strelja z levico. Predvsem pa rajši strelja z levico, saj se ima za bolj natančnega in tudi bolj nepredvidljivega. Na zunaj pa sta strela enaka, enako nevarna, nepoučen gledalec ne bi nikoli vedel, ali gre za levičarja ali za desničarja. Ker, kot rečeno, tudi ne more vedeti. In v popolnoma enaki zagati se znajde, če vidi 20-letnega francoskega zvezdnika pisati.

Pomislite, mladenič zna pisati z desnico, a pravi, da mu gre malce bolje (spet opazno le zanj) z levico. Z njo je, tudi malce za šov, podpisal pogodbo z Barcelono, medtem ko je avtograme dajal z ... desnico. Pa naj še kdo reče, da Barcelona za 150 milijonov (oziroma za 105 milijonov + bonuse) ni kupila fenomena. Šalo na stran, na igrišču se bo seveda moral še dokazati, medtem ko gre za pravi medicinski čudež, saj je na celotnem svetu česa takega sposobna le peščica ljudi. 

1503923851280

Članki iz rubrike