Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2017 20:06:17
Deli članek:

KAKŠNA IZDAJA! Lionel Messi doma gosti sovražnika in se norčuje iz Piqueja ter Barcelone! (foto)

Zadnja poteza Lionela Messija je razbesnela tako navijače Barcelone kot vodstvo Kataloncev.

In medtem ko je Katalonija besna na izdajalca Neymarja, ko so se v vodstvu kluba celo odločili, da bodo Brazilca tožili, je Lionel Messi s svojo potezo poskrbel, da so se mnogi začeli spraševati, ali se nemara Argentinec ne norčuje iz svojega kluba.

Da se norčuje iz Gerarda Piqueja, je jasno. Messi je namreč na družabnem omrežju Instagram objavil fotografijo skupaj z Luisom Suarezom in ... Neymarjem! Da, izdajalcem, sovražnikom in še kaj, kot bi rekli v Barceloni. Neymar se je mudil v Barceloni, kjer se je srečal z Messijem in Suarezom, Argentinec pa je vse skupaj izkoristil za skupno fotografiranje.

Messi je ob fotografiji zapisal samo "Volvio" in označil Gerarda Piqueja, ki mu je bilo sporočilo namenjeno. "Volvio" oziroma "vrnil se je" je seveda nesposreden odgovor tisti famozni fotografiji Piqueja in Neymarja, ob kateri je branilec Barcelone napisal "se queda" oziroma "ostaja" le nekaj dni preden je Neymar zapustil Barcelono in odšel v PSG.

Messijeva poteza je naletela na različne odzive, tokrat je veliko tudi negativnih, kajti mnogi so prepričani, da se čudežni argentinski virtuoz s to potezo ne norčuje samo iz Piqueja, temveč tudi iz Barcelone.