Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.08.2017 17:09:39
Deli članek:

Nov preobrat v zadevi NEYMAR! Barca ga bo TOŽILA za noro visoko odškodnino! Razlog? Nikoli ne uganete

Zgodba o Neymarjevem odhodu iz Barcelone v Pariz dobiva nove razsežnosti.

Brazilec je pred nekaj dnevi po pravi drami in plačilo odškodninske klavzule v višini 222 milijonov evrov odšel iz Barcelone v PSG, kjer je takoj zablestel v polnem sijaju in začel zabijati zadetke kot po tekočem traku. 

Toda drame okrog Neymarja in njegovega odhoda še zdaleč ni konec. Brazilec je že napovedal, da bo tožil Barcelono za 26 milijonov evrov, kolikor bi mu po njegovem mnenju moralo pripasti kot 'bonus za lojalnost', ki ga je imel zapisanega v svoji pogodbi, če v Barceloni ostane po 1. avgustu 2017. In ker je ostal do 11. avgusta, je prepričan, da mu bonus pripada. 

Zdaj je z vso silo udarila Barcelona! Ne samo, da Neymarju ni želela izplačati 26 milijonov evrov, pač pa je denar nakazala odvetnikom, zdaj se je odločila še za tožbo proti Neymarju! Katalonci Brazilca tožijo za 8,5 milijonov evrov + 10% davek. Skupaj torej za 9,35 milijonov evrov. Zakaj? Barca Neymarja obtožuje, da je le nekaj mesecev pred enostransko prekinitvijo sodelovanja podpisal novo, podaljšano pogodbo, z namenom prilastiti si milijone, ki so mu s tem podaljšanjem pripadli. Gre ravno za znesek, ki ga Barcelona od svojega nekdanjega zvezdnika zahteva.