Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.08.2017 14:59:15
Deli članek:

V MADRIDU NORIJO OD JEZE! Ne samo Cristiano Ronaldo, v VELIKIH TEŽAVAH tudi Zinedine Zidane!

Reuters

Prva tekma el clasica še vedno buri duhove.

Medtem, ko pri Realu še vedno čakajo na izid pritožbe za kazen, ki jo je španska nogometna zveza naložila Ronaldu, jim grozi nova kazen. 

Oziroma če smo natančnejši, v težavah se je znašel trener Zinedine Zidane, ki se po zelo razburljivi tekmi na Nou Campu ni mogel zadrževati, temveč je brez dlake na jeziku kritiziral sojenje. "Vsi smo zelo jezni, da bo Cristiano izpustil pet tekem. Ko se zgodi nekaj takega, veš, da se nekaj dogaja, tu nekaj smrdi ... Ne bom govoril o sodnikih, a ko vidiš, kaj se je zgodilo ... In zgodilo se ni nič takega, kazen pa je gromozanska. Seveda smo jezni. Ne vemo, kaj bo sledilo. Zdaj govorim, kaj čutim v tem trenutku, potem ko sem si tekmo še enkrat ogledal. Normalno je, da smo jezni, razkačeni, razočarani in še kaj. Ne vem, če je to gonja proti Ronaldu, upam, da ni! Kakorkoli že, kazen je precej prehuda," so bile ostre Francozove besede. 

Po poročanju španske Marce zdaj tudi Zidanu grozi kazen, proti njemu so že odprli disciplinski postopek. Zaradi podobnega 'prekrška' sta bila v preteklosti že kaznovana Gerard Pique in Jose Mourinho.