Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.08.2017 14:18:52
Deli članek:

KRALJEVSKO! Navijači Reala pred hotelom pričakali Piqueja s temle pozdravom, ki ga ne bo nikoli pozabil!

Radi si ga privoščijo in tokrat so si ga s še večjim veseljem.

Nekateri so omenjali tudi avtogol, ki ga je v nedeljo dosegel na stadionu Camp Nou in s katerim je Realu tlakoval pot do zmage 3:1 na prvi tekmi španskega superpokala. No, večina organiziranih navijačev Reala pa je pred hotel, v katerem biva Barcelona, prišla z drugim in drugačnim namenom. Že dolgo si niso tako zelo želeli pozdraviti sovražnika številka ena in tokrat so Gerardu Piqueju pripravili nekaj prav posebnega.

V priložnostni melodiji so zapeli "se queda, se queda" in se seveda še enkrat spomnili znamenite objave na twitterju. Saj veste, na vrhuncu vročice okrog Neymarjevega prestopa je Pique objavil skupno fotografijo z Brazilcem in zapisal ... "se queda". Torej, v prevodu iz španščine, "ostaja". Ko je Neymar prestopil, je zapis postal tarča posmeha, PSG je z njim uradno potrdil nakup in celo prodaja Neymarjeve drese s številko 10 in tema dvema besedama namesto nogometaševega imena.

Jasno, navijači Reala so morali dodati svoje, lahko pa ste prepričani, da bodo nadaljevali nocoj, ko se bosta moštvi (pozor, z začetkom ob 23. uri) pomerili na povratnem srečanju na stadionu santiago Bernabeu.