franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 11.08.2017 21:21:25

Skoraj obupani Antonio Conte prepričuje upravo Chelseaja, naj še enkrat odveže mošnjo

Antonio Conte
Reuters
Aktualni angleški prvak Chelsea je v tem prestopnem roku za okrepitve porabil 140 milijonov evrov, najdražji in najodmevnejši nakup pa je opravil z akvizicijo Alvara Morate.

Toda trener Antonio Conte še ni povsem zadovoljen z videzom moštva. Želi si še kakšnega igralca, ki bi pomenil dodano vrednost trenutni ekipi.

Seveda ga je Italijan že našel, zdaj pa se je z vsemi silami zavzel, da bi se mu želja tudi uresničila. Na prvem mestu njegovega seznama želja je Sergi Roberto. Vendar pa ni edini, ki bi rad imel 25-letnega Španca, kateremu v Barceloni ne cvetijo rože.

Zanj sta se namreč ogrela tudi Manchester United in Juventus, zato je Conte kar malo nervozen. Italijanski strokovnjak ne bi rad ostal brez še enega igralca, ki si ga tako močno želi in ki bi pomenil pravo okrepitev, saj lahko igra tako v zvezni vrsti kot na mestu branilca. Zato od uprave kluba zahteva, naj Barceloni hitro pošlje ponudbo, vredno 40 milijonov evrov, kolikor znaša nogometaševa odškodnina.

sergi roberto re
Reuters
Svojo računico imajo tudi Katalonci, ki bi radi s Sergijem Robertom podaljšali pogodbo, pomemben člen v njej pa bi bila nova odkupna klavzula, ki bi bila jasno precej višja od zdajšnje.

Po informacijah iz Španije bi Sergi Roberto z veseljem ostal v Barceloni, toda po drugi strani bi ga približno dvakrat višja plača, ki bi jo lahko dobil, zvabila na Otok. Njegov zastopnik naj bi se že dogovoril za sestanek s predstavniki Barcelone, tako da bi fantova prihodnost znala biti v kratkem veliko bolj jasna.

Članki iz rubrike