Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.08.2017 19:16:45
Deli članek:

URADNO: Agent ponudil izjemnega napadalca italijanskemu Milanu, ki bi zagotovo razvnel navijače

Reuters

Seveda je ob ponudbi italijanskemu velikanu Mino Raiola postavil tudi številne pogoje.

Eden najboljših napadalcev na svetu, bi se po petih letih lahko vrnil v Milan. Za Tlatana Ibrahimovića je bil in bo Milan vedno nekaj posebnega, pa čeprav je moral leta 2012 proti svoji volji oditi v PSG.  
Ibra je trenutno prost igralec in se zdravi po težki poškodbi, po navedbah zdravnikov pa naj bi se na igrišče vrnil oktobra. Po poročanju italijanskih medijev sta se na sestanku srečala športni direktor Milana Massimiliano Mirabelli in Ibrahimovićev agent Mino Raiola, tema pa je bila seveda Ibrahimović.
Raiola je Rossonerim ponudil možnost, ki je na prvi pogled fantastična, toda..
Ibrahimović bi prišel in podpisal pogodbo za pol leta za vsega milijon evrov. Izkušeni 35-letni napadalec bi se tako odrekel plači, ki jo je imel do zdaj (12 milijonov na leto), toda Raiola naj bi zahteval anekse v pogodbi, ki naj bi predvidevali, da bi Ibro za vsako odigrano tekmo dobil še dodaten milijon evrov in za vsak gol po 20.000 evrov.
Italijanski velikan bo kljub vsemu težko pristal na te pogoje, kajti še vedno upajo na prihod Pierre-Emericka Aubameyanga iz Borussie in Andrea Belottija iz Torina.