asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 08.08.2017 15:04:16

SRCE PARAJOČE: Zanetti razkril grozljivo resnico o telefonskem klicu, ki je uničil Adriana

vszi
Veliki kapetan Interja in legenda Argentine je razkril, kaj je preprečilo Adrianu, da bi postal najboljši nogometaš na svetu.
Srce parajoča zgodba nekdanje legende Interja Javierja Zanettija je že zaokrožila po spletu, v njej pa govori, kako je Adriano enostavno 'prenehal' igrati nogomet na vrhuncu svoje kariere. 
Fenomen Adriano je takrat redno zabijal in bil na poti, da postane eden najboljši napadalcev na svetu, ko je prejel telefonski klic, ki je spremenil čisto vse.
"Menil sem, da smo dobili novega Ronalda. Vsi smo tako mislili. Toda nekega dne je dobil klic iz Brazilije."
"Skupaj smo bili v sobi z Adrianom, ko so mu sporočili, da je umrl njegov oče. Tako močno je prekinil telefonsko zvezo in kričal na ves glas. Tega se tako živo spomnim in še zdaj me spreleti srh," je v intervjuju za Tutto Mercato dejal Zanetti. 
"Od tistega dne dalje sva se jaz in Massimo Moratti do njega obnašala, kot da je najin mlajši brat. Že res, da je še naprej igral nogomet, zabijal in gole posvečal očetu, toda po tistem klicu je bilo vsega konec."

"Padel je v depresijo, iz katere ga nismo uspeli izvleči. To je bil moj največji poraz v življenju. Edini trenutki, v katerih sem bil nemočen," je še sklenil Argentinec, ki nikoli ni imel priložnosti, da bi videl izkoriščen potencial Adriana, ki se zdaj daleč od oči potika po brazilskih favelah in živi povsem drugačno življenje. 

Članki iz rubrike