baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

mirjam poterbin portret 1 Lady

Z mladostno energijo v petdeseta

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

894776_046-seve Njena.si

Vrtoglavi zaslužki hrvaških pop kraljic

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
6 07.08.2017 21:44:34

Milan pripravlja naslednjo bombo! Se res vrača nekdanji stroj za gole rossonerov?

Reuters
V Milanu obljubljajo prihod še enega napadalca, še več, obljubljajo pravo bombo.

Veliko se je govorilo o Zlatanu Ibrahimoviću in čeprav so otoški mediji danes poročali, da so v Milanu ovrgli možnost o vrnitvi Šveda, bo ta bržkone odprta dokler bo ta na trgu prostih igralcev.

No, kljub temu se realnejše tarče v tem trenutku zdijo nekateri drugi napadalce svetovnega razreda, v prvi vrsti Andrea Belotti iz Torina, Pierre-Emerick Aubameyang iz Dortmunda, Radamel Falcao iz Monaca, tudi Diego Costa iz Chelseaja in še nekdo, ki je v Milanu že neusmiljeno tresel mreže nasprotnikov.

Kot zelo resen kandidat se je namreč v italijanskih medijih pojavil tudi Alexandre Pato, ki je svojim nekdanjim navijačem s Kitajske poslal prav posebno sporočilo.

Sedemindvajsetletni napadalec Tianjin Quanjiana je pod najavo tekme Milana z Betisom zapisal naslednje: »Jutri vam bom napisal eno novico.« Seveda so navijači njegove besede pograbili, prepričani, da se Brazilec vrača v Milano.

Če se bo to zgodilo, bo Pato lahko nadaljeval svoj sijajni niz, ko je med letoma 2007 in 2012 na 150 tekmah v rdeče-črnem dresu zabil kar 63 golov in dodal še 18 asistenc. Če ne bi imel toliko težav z zdravjem, pa bi bila številka bržkone še veliko bolj impresivna.

Značke: alexandre-pato, milan

Članki iz rubrike