bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
4 15.07.2017 17:59:40

Kaj se dogaja pri Chelseaju? Conte pred začetkom priprav prekrižal kar DVA svoja superzvezdnika!

Angleški prvak Chelsea se v ponedeljek odpravlja na pot na Kitajsko, kjer bo odigral nekaj pripravljalnih dvobojev, na letalu pa ne bo prostora kar za dva nogometaša, ki sta v prejšnji sezoni redno igrala v začetni enajsterici modrih iz Londona!

Kar malce neverjetna je novica, da bo Antonio Conte doma pustil dva nogometaša, ki jima je v prejšnji sezoni izjemno zaupal in ki sta se mu za zaupanje navsezadnje oddolžila z odličnimi igrami. A v nogometu se stvari hitro menjajo in najboljši strelec Chelseaja v prejšnji sezoni Diego Costa in odlični srbski defenzivni vezist Nemanja Matić v novi sezoni kot vse kaže nista več v načrtih italijanskega stratega.

conte costa
vszi

Oba nogometaša se je sicer v preteklosti veliko omenjalo v govoricah za prestop, toda vseeno nihče ni pričakoval, da na letalu za Kitajsko ne bo sedeža zanju. Diegu Costi je Conte že pred časom dejal, da v novi sezoni več ne računa nanj in španski reprezentant se želi na vsak način vrniti v svoj nekdanji klub, Atletico. Za srbskega vezista vlada veliko zanimanje. Govori se, da bi lahko okrepil Manchester United, lovke po njem pa stegujeta tudi italijanska velikana Juventus in Inter.

Značke: chelsea, conte, costa, matic

Članki iz rubrike