Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2017 13:50:23
Deli članek:

Dvomov skorajda ni več: Barcelona bo dobila novega nogometaša, prodajalec že našel zamenjavo!

Pri Barceloni še naprej pospešeno iščejo okrepitve za novo sezono.

In kot vse kaže bodo lahko na Camp Nou že kmalu pozdravili novega nogometaša. To bo po vsej verjetnosti postal brazilski vezist Paulinho, ki je po odhodu iz Tottenhama na Kitajsko bil kar malce pozabljen.

Kljub odhodu v Azijo je brazilski vezist ostal del brazilske reprezentance, zdaj pa se bo kot vse kaže torej znova poskusil na največjem odru. Njegov dozdajšnji klub Guangzhou Evergrande je sicer bojda že zavrnil dve ponudbi Kataloncev (v višini 20 in 25 milijonov evrov) in še vedno vztraja pri odškodnini v višini 40 milijonov evrov, ki je Barcelona ni pripravljena plačati, toda klub, ki ga s klopi vodi Luiz Felipe Scolari je včeraj naredil potezo, ki namiguje na to, da bo Guangzhou Paulinha vseeno pustil v Barcelono.


Včeraj se je namreč na Kitajskem končal prestopni rok, Guangzhou pa je v svoje vrste zvabil brazilskega vezista Muriquija. In ker ima Guanghzhou z novim nakupom zdaj v svojih vrstah štiri tujce – ob Muriquiju in Paulinhu še oba najboljša strelca, Ricarda Goularta in Alana –, po novih pravilih na Kitajskem pa lahko igrajo samo trije, je seveda jasno, da je en tujec preveč. In kot piše katalonski Sport je to ravno Paulinho, ki je tako še korak bližje Camp Nouu.