Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2017 13:41:25
Deli članek:

Pri Monacu vračajo udarec Realu: Klub iz kneževine želi iz Madrida pripeljati odkritje sezone!

Reuters

Da si Real Madrid na vsak način prizadeva na Santiago Bernabeu pripeljati francoskega čudežnega dečka Kyliana Mbappeja ni nobena skrivnost. A zdaj Monaco vrača udarec!

Eden izmed največjih hitov prejšnje sezone in aktualni francoski državni prvak je namreč svoje lovke stegnil po enem izmed največjih talentov španskega nogometa. Nogometašu, ki velja za enega največjih odkritij sezone in nogometaša, ki je blestel tudi v dresu španske reprezentance na nedavno končanem evropskem prvenstvu za nogometaše do 21 let.

Govorimo o Marcosu Llorenteju, odličnemu defenzivnemu vezistu Reala, ki je prejšnjo sezono preživel pri Alavesu s statusom posojenega nogometaša. In Llorente je pri Alavesu tako navdušil, da je Zinedine Zidane zahteval, da se vrne v Madrid, saj francoski strokovnjak v mladem Špancu vidi odlično zamenjavo za Brazilca Casemira, ki v prejšnji sezoni prave zamenjave ni imel, zato je moral odigrati veliko večino tekem za Real.


Čeprav je Llorente v načrtih Zidana, pa želijo pri Monacu Realu speljati španskega vezista. Jasno, klub iz kneževine lahko Llorenteju ponudi precej bolj redno igranje, toda glede na to, da je Zizou že dejal, da na Llorenteja resno računa, je veliko vprašanje, ali ima Monaco realne možnosti za prestop. Še posebej, ker naj bi bila Monaco in Real v teh dneh v precej slabih odnosih, razlog pa je seveda francoska najstniška senzacija Kylian Mbappe, ki ga želi Monaco na vse kriplje zadržati, Real na drugi strani pa se ga trudi pripeljati v svoje vrste.