Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2017 20:34:06
Deli članek:

Poskusili smo ne jokati. ZAMAN! Zvezdnik se je od pokojnega prijateljčka poslovil tako, da vas bo sesulo

Jermain Defoe je naredil veliko velikih stvari za svojega malega oboževalca, ki se je boril z nepremagljivim rakom. Zdaj pa je pokazal, kako je vse skupaj vplivalo nanj.

Angleški nogometni zvezdnik je Bradleyju Loweryju, ki je svojo bito dokončno izgubil včeraj, spisal pismo, ob katerem ne more nihče ostati ravnodušen. Še več, nobeno oko ne more ostati suho. Tu se namreč pokaže, da pri vsem skupaj ni šlo za nek medijski spektakel, temveč za pravo prijateljstvo, pravo ljubezen. 

"Zbogom prijatelj, zelo te bom pogrešal. Počutim se blagoslovljenega, ker te je bog pripeljal v moje življenje, s tabo sem preživel nekaj izjemnih trenutkov in za to sem hvaležen. Nikoli ne bom pozabil, kako si me gledal, ko sva se prvič srečala. Ta pristna ljubezen v teh ljubkih očeh. Nemogoče je najti besede, s katerimi bi lahko povedal, kaj čutim do tebe. Lahko pa povem, kako si vplival name. Način, na katerega poveš moje ime in se nasmehneš kot mali zvezdnik, ljubezen, ki sem jo čutil. Tvoj pogum me bo navdihoval do konca življenja. Nikoli ne boš vedel, kako si me spremenil kot osebo. Nihče ne bo, toda prej sem bil drug človek. Bog te nosi v svojih rokah, jaz pa te bom vedno nosil v svojem srcu. Sladko spi moj mali. Moj najboljši prijatelj."

Defoe je pismo spisal v slengovski angleščini, praktično brez ločil in skladnje. Torej iz srca. In če ob tem človek ne ostane brez besed, potem ne ostane ob ničemer ...