Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2017 16:31:20
Deli članek:

Prenovljeni Milan še naprej diktira oster ritem na poletni tržnici: Tole je zvezdniški napadalec, ki ga želijo rossoneri

Reuters

Milan se je lotil temeljite prenove ekipe, zdaj so rdeče-črni lovke vrgli še na napadalca, ki je bil v zadnjih sezonah stroj za doseganje zadetkov.

Čeprav so javnosti predstavili že sedem novincev, se pri Milanu še nočejo zaustaviti. Padli italijanski velikan se s kitajskimi milijoni več kot očitno postavlja nazaj na noge, zdaj pa so rossoneri pripravljeni, da poskrbijo za še z naskokom najbolj odmeven prestop letošnjega poletja.

Kot poročajo italijanski mediji, so Milančani svoje lovke usmerili v Pierre-Emericka Aubameyanga, ki je na San Siru že igral, a je bil tedaj pravzaprav povsem neznan. Ko je dobil proste roke, je moral prehoditi s trni posuto pot, da je prišel do statusa, ki ga uživa danes. Ampak zdaj bi se lahko vrnil nazaj tja, kjer je že bil, Milan naj bi namreč zanj Borussii iz Dortmunda že poslal ponudbo za prestop.

Aubameyang, ki je imel tudi možnost selitve na Kitajsko, a jo je zavrnil, seveda ne bo poceni. Nemci naj bi namreč zanj zahtevali kar 80 milijonov evrov. Milan naj bi imel dovolj denarja za nakup, vendar pa naj bi uprava vseeno ponudila nekoliko manj. Medtem naj bi Aubameyang že privolil v vrnitev v prestolnico Lombardije. In glede na to, kako uspešni so rdeče-črni na letošnji poletni tržnici, ni vrag, da bodo navijači tega kluba kmalu spet prekipevali od navdušenja.

vszi