Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2017 11:38:31
Deli članek:

Šokantno razodetje: Cristiano Ronaldo na Ibizi ni le užival, ampak se je tam sestal tudi z lastnikom tegale evropskega velikana!

Je Cristiano Ronaldo dopust res izkoristil tudi za pogovore glede svoje prihodnosti?

Bo ostal pri Realu ali ne? Prihodnost Cristiana Ronalda je še naprej zavita v tančico skrivnosti. Pri Realu ne skrivajo, da bi ga radi zadržali v svojih vrstah, toda Portugalec naj bi bil precej nezadovoljen nad dejstvom, da ga bodo Španci vlačili po sodiščih zaradi domnevne utaje davkov. To ga je menda celo tako zelo razjezilo, da je pripravljen obrniti hrbet kraljevemu klubu in se preseliti drugam.

Toda kam? Morda v Paris Saint Germain? Očitno ni nemogoče! Španski mediji poročajo, da je Ronaldo dopust na Ibizi izkoristil tudi za sestanek z lastnikom pariškega velikana Nasserjem Al-Khelaifijem. Dvojec naj bi se dobil na luksuzni jahti, in to daleč stran od obale, kakopak zato, da ju ne bo zalotili morebitni očividci.

Ali je domnevni sestanek obrodil sadove, je kakopak nemogoče trditi, prav tako bodo imeli Parižani verjetno večje težave, da bodo v prestop prepričali vodstvo Reala. A saj veste, kako pravijo: kjer je dim, je ponavadi tudi ogenj ...