Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.07.2017 11:28:39
Deli članek:

Luka Modrić prvič o sodnem procesu: Le eno sporočilo za tiste, ki me blatijo! Glede reprezentance pa ...

Reuters

Oglasil se je veliki hrvaški zvezdnik, ki se je v zadnjem času znašel v nemilosti zaradi pričanja v procesu proti Zdravku Mamiću.

Modrić seveda ni spregovoril za hrvaške medije, oglasil se je v velikem intervjuju, ki ga je v domačem Zadru dal sloviti madridski Marci. Večinoma je kajpak govoril o Realu in dogajanju v njem, a španski novinar kajpak ni mogel niti mimo aktualnega hrvaškega dogajanja. In dobil nekaj presenetljivih razkritij. 

"Gre za neprijetno, a zelo zapleteno zadevo, ki je ljudje ne razumejo. Imam povsem mirno in povsem čisto vest. Rad bi le počkal, da se zadeva čim prej konča. Veliko ljudi me blati in zanje imam le eno sporčilo. Ne vemo, kakšna je resnica in ne vedo, za kaj zares gre. Zato je zame še toliko hujše," je dejal Modrić.

"Marsikaj sem že prenesel v življenju in nekako bom tudi to. Bom pogoltnil, ko bo konec, pa naj bo še težko. A ne vem, kako bo vse skupaj vplivalo na moje igranje za hrvaško reprezentanco. Bomo videli, nisem se še dokončno odločil," pa je dal še vedeti, da se zelo resno spogleduje s tem, da bi zapustil izbrano vrsto.