Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2017 08:42:37
Deli članek:

Zdaj bo zajokalo še vaše srce. Bolezen mladega moža ga je 'uničila', njegovo sporočilo neverjetno (video)

vszi/družinski arhiv
Jermain Defoe

Jermain Defoe in Bradley Lowery bosta za večno ostala v srceh navijačev, saj sta v zadnjem letu dni postala nerazdružljiva.

Že to, da se iz treningov v Bournemouthu pelje do mladeniča, da mu dela družbo, je hvale vredno. Toda kako se je Jermain Defoe zlomil na tiskovni konferenci svojega kluba, to je bilo še bolj čuteče in ganljivo.
Da profesionalnega nogometaša, ki je videl že vse, enostavno ne more več zadržati in se razjoka, je res nekaj posebnega. Vse skupaj so ujele kamere in njegovo sporočilo se je razširilo po medmrežju. 
"Vse skupaj je zelo težko. Je težko, ker sem tole tako dolgo držal v sebi. Želel sem biti močan zanj in za njegovo družino. Ne vem, kako bi sploh opisal to žalost. Najin skupni čas je zares poseben, tako kot odnos, ki ga imam z Bradom."

"Vsak dan govorim z njegovo družino. Bil sem z njimi le nekaj dni nazaj in bilo je težko, ker tako trpijo. Tega si nihče ne želi videti."

"Menil sem, da sem pripravljen na to, še posebej, ker sem prebrodil situacijo z očetom. Ampak videti dečka pri tej starosti, ki mora skozi to v tako dolgem in mučnem obdobju in ko vsak dan očitno zelo trpi, je nekaj uničujočega."

In se je zlomil. 

"Rekel bi, da so mu ostali le še dnevi, ampak z mano bo vedno v srcu, celoten preostanek mojega življenja. Skupaj smo z družino tudi naprej, vse ostale stvari bolezen postavi v drugačno perspektivo."

"Ni dneva, ko ne bi zjutraj najprej pogledal na telefon in pomislil na Bradleyja, saj je njegova ljubezen do nogometa res najbolj pristna. To vedno vidim v njegovih očeh, ko me pogleda."

In se je spet zlomil. Priznamo, zlomili smo se tudi mi.