Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.06.2017 10:58:01
Deli članek:

Vidal z vso silo: Kaj sem rekel o Ronaldu? Pametnjakovič? Naj povem, kaj je naredil meni in mojemu sinu!

Čilski zvezdnik Arturo Vidal se je po zmagi nad Portugalsko dotaknil tudi svojih ostrih kritik Cristiana Ronalda. In bil še bolj oster.

A ne do velikega portugalskega zvezdnika. "Po vsem svetu ste poročali, da sem rekel, da je Ronaldo pametnjakovič in da zame ne obstaja. Kakšna neumnost je to! Ta svet je res neverjeten. Nekdo ne razume špansko in ne pozna čilskega dialekta, napak prevede, vsi povzamejo in rodi se škandal. Ronalda sem želel pohvaliti, ven pa je prišla nesramna kritika. To najostreje zavračam," je poudaril Vidal, ki naj bi bil na Ronalda jezen zaradi dogajanja na četrtfinalni tekmi lige prvakov med Realom Bayernom.

"Tam je bilo, kar je bilo. A to nima zveze z ničimer. Ronaldo je izjemen nogometaš in ima moje najgloblje spoštovanje. Sploh po tem, kar je naredil zame in za mojega sina. Mali je namreč Cristianov velik oboževalec in Ronaldo se je z njim prišel fotografirat na prav posebno mesto, podaril pa mu je res sijajen podpisan pulover. No, toliko o tem," je še pojasnil Vidal in zadevo prikazal v drugačni luči. V povsem drugačni luči.