Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.06.2017 21:20:01
Deli članek:

Uau! Ronaldo po napovedi odhoda iz Reala kar javno dobil sijajno ponudbo! Morda celo najlepšo mogočo ...

Če bo vztrajal pri svoji odločitvi, bo odšel iz Reala. Kam pa? Ponudbe gotovo dežujejo, prav posebna pa je prišla kar javno.

Najprej je šlo za zapise v portugalskem časniku A Bola, nato za potrditev najbolje obveščenih madridskih medijev. Nazadnje pa je v javnost prišla informacija, da je Cristiano Ronaldo zbral soigralce v portugalski izbrani vrsti in jim potrdil, da se je odločil zapustiti kraljevi klub. Več o tem v tej povezavi.  

Portugalec je razočaran zaradi odnosa kluba ob obtožnici zaradi domnevne utaje davkov, in kot stvari stojijo zdaj, ne bo naredil koraka nazaj. S tem pa se je seveda že začelo ugibanje, kam ga bo odnesla pot, če bo vztrajal pri prodaji in če bo v naslednjih tednih res zapustil Madrid. 

Govori se o vrnitvi v Manchester United, govori se o Paris Saint Germainu, pa tudi o drugem manchestrskem klubu Cityju. Lahko si predstavljamo, da v zakulisju gori in da ponudbe že prihajajo, no, ena pa je prišla javno, in sicer je eden od evropskih klubov Ronalda z njo nagovoril kar prek twitterja. Pa ne kdorkoli. 

"Cristiano, dober sin se vedno vrne domov," je zapisal uradni profil lizbonskega Sportinga in v šli dodal. "Tako ali tako že zamujaš." Ob tem so odgovorni pri Sportingu tudi že objavili dres, s kakršnim bi Ronaldo v vrstah kluba, pri katerem je zrasel, lahko zaigral v novi sezoni. 

Kar pa seveda ni po vsej verjetnosti ni realno. Tudi če bi Cristiano imel to željo, bi bilo Realu treba plačati odškodnino, kakršne Sporting po vsej verjetnosti ne zmore. No, razen če ... Ah, pustimo to za zdaj. Za zdaj je to le zelo simpatična gesta, ki je 32-letniku, ki je Sporting zapustil pred 15 leti, gotovo ogrela srce.